Saturday, 24 February 2007

A pálinkaparti


Ez megint egy naggyon jól sikerült este volt. 6 magyar ösztöndíjas van itt Wageningenben, és
eldöntöttük, hogy csapunk egy szuper magyar estét, vörösboros marhapörkölttel és házipálinkával, és persze meghívunk mindenkit az A&F-bôl. A partit Marikánál tartottuk aki egy koliban lakik. Vagy 20-an voltunk a konyhában... Ja, és mivel névnaposok is voltak (Zsuzsi meg én) Kati és Ågi nagyon aranyos kis virággal leptek meg minket!
Elôször is megfôztük a pörköltet, meg csináltunk hozzá fôtt krumplit aztán a lányok nagyon finom pogácsát sütöttek. A fôzésben Abe a holland srác is sokat segített.Mit mondjak elég erôs lett a pörkölt, kicsit féltem is, hogy nem fogják majd bírni, de mindenkinek nagyon izlett. Amúgy nagyon jól sikerült tényleg.


Itt Abbe vágja a húst, amibôl volt kb. 5 kiló.

Ja amúgy a pálinkát Zsuzsi hozta, elég jóféle házipálinka volt. Nem volt nagyon erôs, de azért a többiek igen nehezen birkóztak meg vele. Nem akarták egyszerre meginni, és azért egy pohártól mindenkinek nagy jókedve kerekedett.


Catharina a német lány amúgy is nagyon vidám és jókedvû, de azért egy kis pálinka és bor után még jobban megeredt a nyelve.
Hazafele már a bicikliével is leállt beszélgetni...

Amúgy ha itt Wageningenben kell valahova menni együtt, általában ô szokott engem levinni a biciklijén, mert az enyém ugye Arnhemban van.


Hát igen, kezd alakulni a buli... Mindenki seperc alatt jókedvû lett.


Következzen pár életkép a buliról.
Na igen... A francia-marokkói srác megjött,
ivott egy pálinkát, majd belehalt míg megitta, majd így nézett ki utána. Mondanom sem kell, hogy a buli egyik fô hangulatfelelôse ô volt.


Marisa, a portugál lyány
Ågiék körbefutották a koli erkélyét is...
Amikor mindenki kezdett kicsit punnyadni, egy latino srárc nagyon jó dalokat játszott gitárral. Hamar fergeteges lett megint a hangulat.
És itt visz le Catharina Ågi kolijába, mert persze, hogy ilyen késôn már nem tudnék hazamenni...És igen, a jól megérdemelt pihenés...

Asszem ha kapok képeket még másoktól is, akkor fogok még felrakni, mert ez az este tényleg nagyon jól sikerült!


1 comment:

Sam said...

Nagyon jók a partyfotóók ! Thanks hogy ilyen szorgosan töltögeted fel !