Tuesday, 3 April 2007

Arnhem Zoo


Szóval ahogy ígértem, itt vannak az állatkertes képek. Az arnhemi állatkertben készültek, ahol Marjo-val, Ågival és Katival voltunk. Maga az állatkert elég nagy, de egy nap pont elég a végignézéséhez. Elég fáradtak voltunk az elôzô esti sörözéstôl, ugyanis Marjo, Marisa, Katharina és Catrin átjöttek elôzô este és bizony ittunk pár sört. A kocsmában ahol ittunk Finntroll ment, mindenki headbangelt, majd rakok be róla képet...Vissza az állatkerthez... Ez az esôerdô részleg, tele trópusi növényekkel és madarakkal. Kis kunyhó...Ez a sivatag, tisztára Mexico-hangulat. Tele kaktuszokkal, keselyûvel. Ez a kép egy indián támadás után készült, ha-ha.
Itt a keselyû. Nagyon jól nézett ki, és elég tekintetet parancsolóan repült.

Kis gyik.Vissza az esôerdôbe. Szép színes madárka. Itt nagyon meleg volt, és a levegô nagyon párás volt.
A vízesés mögül.
És igen, az egyik legszebb rész, az óceáni élet. Hatalmas akváriumok, egzotikus halak, korallok, sünik és hajóroncsok.


Asszem jó lehet halnak lenni...
Itt a hajóroncs, körülötte cápák, ráják és nagyobb halak úszkáltak. A képen szintén lehet látni, hogy milyen vastag az akvárium üvege.


Sleeping Sharks
Flamingo
A teki ép valamit lakmározott, de olyan lassú volt! Tisztára olyan volt, mint egy öregapó.Na, Attila, ezt a kedvedért fotóztam le, itt az agámád kis barátja. Élég jól érezte magát ô is, futkározott össze-vissza. Elfelejtettem megnézni van e pont a feje közepén.

Zárásképpen egy morcos csörgôkígyó. Volt két másik is, azok egymáshoz bújva szeretgették egymást, nagyon aranyosak voltak.